Hangzhou Aily Digital Printing Technology Co., Ltd.
  • sns (3)
  • sns (1)
  • youtube (3)
  • Instagram-logo.vin
side_banner

Forskjellen mellom løsemiddel- og øko-løsningsmiddelutskrift

Løsemiddel- og økoløsningsmiddelutskrift er ofte brukt utskriftsmetode i reklamesektorer, de fleste medier kan enten skrive ut med løsemiddel eller økoløsningsmiddel, men de er forskjellige i aspektene nedenfor.

Solvent blekk og eco solvent blekk

Kjernen for utskriften er blekket som skal brukes, løsemiddelblekk og økoløsningsmiddelblekk, de er begge løsemiddelbaserte blekk, men økoløsningsmiddelblekk er den miljøvennlige typen.

Økoløsningsmiddel bruker den miljøvennlige formasjonen, inneholder ingen skadelig ingrediens.Ved å bruke løsemiddelblekk i utskrift, la flere og flere mennesker merke til den stinkende lukten, og det kan vare i lang tid som er skadelig for menneskers helse.Så vi ser etter blekket som inkluderer alle fordelene med løsemiddelblekk, men som ikke er farlig for kropp og miljø.Eco solvent blekk er egnet for bruk.

Blekkformulering

Blekkparametere

Parametrene for løsemiddelblekk og øko-løsningsmiddelblekk er forskjellige.Inkludert forskjellig PH-verdi, overflatespenning, viskositet, etc.

Solvent Printer og Eco Solvent Printer

Løsemiddelskriver er hovedsakelig skrivere i grant-format, og øko løsemiddelskriver er mye i mindre størrelse.

Utskriftshastighet

Utskriftshastigheten for løsemiddelskriveren er mye høy enn øko-løsningsmiddelskriveren.

Skrivehode

Industrihoder brukes hovedsakelig til løsemiddelskrivere, Seiko, Ricoh, Xaar osv., og Epson-hoder brukes til øko-løsemiddelskrivere, inkludert Epson DX4, DX5, DX6, DX7.

Søknad om løsemiddelutskrift og øko-løsemiddelutskrift

Innendørsreklame for øko løsemiddelutskrift

Eco solvent utskrift brukes hovedsakelig til innendørs reklameprogram, innendørs banner, plakater, bakgrunnsbilder, gulvgrafikk, detaljhandel POP, bakgrunnsbelyst display, flex banner, etc. Disse annonsene står normalt i nærheten av folk, så det må skrives ut i fine detaljer, høy oppløsning, liten blekkprikk, flere pass utskrifter.

Utendørs bruk for løsemiddelutskrift

Løsemiddelutskrift brukes hovedsakelig til utendørsreklame, som reklametavler, veggomslag, kjøretøyomslag etc.

PLS kontakt meg gjerne for mer info!


Innleggstid: 13. september 2022