Hangzhou Aily Digital Printing Technology Co., Ltd.
  • sns (3)
  • sns (1)
  • youtube (3)
  • Instagram-logo.vin
side_banner

Er UV flatbed-skriver trygg?Vil det forurense miljøet?

Det er mange produsenter avuv flatbed-skrivere.Det er hundrevis av produsenter og selskaper i Kina.Når det gjelder hvilken som er bedre, er dyre maskiner bedre enn billigere.Du får det du betaler for, og feilprosenten er høy for maskiner under 100 000.,ustabil.

Is UV flatbed-skriverSikker?Vil det forurense miljøet?

1. Det vil ikke være noen forurensning fraUV-skriver

Piezoelektrisk blekkskriversystem sikrer on-demand-utskrift, i motsetning til tradisjonell utskrift som produserer en stor mengde avfall og avfallsvæske som må slippes ut.UV-avfallet som produseres av en uv-flatbed-skriver som arbeider i én måned, og som ikke overstiger 1L, kan føres direkte inn i kloakken og spyles.

2. Flatbed-skriveren har ingen lysforurensning.

Lysbølgene som sendes ut av LED-herdelampen under utskriftsprosessen tilUV flatbed skriver.Hvis du stirrer på bølgelengden til dette ultrafiolette lyset, vil det forårsake ubehag og tørrhet i brillene.Men i faktisk drift, så lenge utstyret er feilsøkt, kan det skrives ut automatisk, uten at teknikere trenger å stirre på det i lang tid.

3. Flatbed-skriveren har ingen støyforurensning.

   UV flatbed-skriverevil avgi mindre enn 60 desibel støy under utskriftsprosessen, men dette samsvarer med kravene til bolighus og oppfyller også desibelkravene til industristøy.Den unngår fysiske farer som hørsel og syn forårsaket av langvarig høy støyforurensning av operatøren.

4. Flatbed-skriveren har ingen luktforurensning.

    Blekket som brukes iUV flatbed skriverhar lavere forurensning og mindre lukt enn tradisjonelle trykkfarger.Etter at det trykte produktet er plassert i 24 timer, kan lukten fordampes.

Ovenstående er "ErUV flatbed skriversikker?Vil det forurense miljøet?"Jeg håper å hjelpe deg.

Hvis du vil lære mer, vær så snillkontakt oss.

UV2513-侧面远照


Innleggstid: 15. oktober 2022