Hangzhou Aily Digital Printing Technology Co., Ltd.
  • sns (3)
  • sns (1)
  • youtube (3)
  • Instagram-logo.vin
side_banner

Hva er fordelene med DTF varmeoverføring og digital direkte utskrift?

 

https://www.ailyuvprinter.com/dtf-printer/

DTF varmeoverføringog digital direkteutskrift har flere fordeler, inkludert:

1. Fargenøyaktighet: Både DTF og direkte utskriftsmetoder gir nøyaktige og levende farger med høyoppløselige bilder.

2. Allsidighet: Disse metodene kan brukes på ulike stoffer og materialer, inkludert bomull, polyester og til og med skinn.

3. Hastighet: Både DTF og direkte utskriftsmetoder gir raske behandlingstider, noe som er fordelaktig for bedrifter med stramme tidsfrister.

4. Kostnadseffektiv: Disse metodene er kostnadseffektive sammenlignet med tradisjonelle silketrykkmetoder.Dette er fordi det ikke er nødvendig å lage skjermer, noe som kan være dyrt.

5. Miljøvennlig: DTF og direkte utskriftsmetoder er miljøvennlige sammenlignet med tradisjonelle silketrykkmetoder, som kan være rotete og kan kreve kjemikalier.

6. Personalisering: DTF og direkte utskriftsmetoder gir muligheten til å tilpasse plagg med unike design og bilder, noe som kan øke kundenes engasjement og lojalitet.

7. Holdbarhet: Disse metodene gir langvarige utskrifter som ikke blekner lett, noe som er avgjørende for produkter som utsettes for flere vask og bruksområder.

Samlet sett kan DTF-varmeoverføring og digital direkteutskrift tilby mange fordeler, inkludert økt fleksibilitet, kostnadseffektivitet og utskrift av høy kvalitet.


Innleggstid: 17. april 2023