Hangzhou Aily Digital Printing Technology Co., Ltd.
  • sns (3)
  • sns (1)
  • youtube (3)
  • Instagram-logo.vin
side_banner

Hva er fordelene med DTF-skriver

Hva er enSkriver DTF?Nå er det veldig varmt i hele verden. Som navnet antyder, lar en direkte-til-film-skriver deg skrive ut et design på en film og overføre det direkte til den tiltenkte overflaten, for eksempel stoff.Hovedårsaken til at DTF-skriveren blir mer fremtredende er friheten den gir deg til å velge nesten hvilken som helst overflate for utskrift.

Våre DTF-skriverfordeler:

lav kostnad
DTF-skriverkostnad
Brede applikasjoner
Fungerer med nesten alle typer stoffer, vanligvis egnet for DIY-capser, T-skjorter, sko, sokker og andre gaver.
applikasjon

Tilpassbart skrivehode

Tilpasning av forskjellige skrivehoder kan støttes.Utstyrer med Epson-skrivehode for å sikre utskriftskvaliteten. Vi har to modeller.
Den ene modellen er eco A3, den er for nybegynnere, kan skrive ut MAX størrelse 30 cm, betjenes enkelt og ta opp lite fotavtrykk.
A3
Og en annen er PRO-modell A1, den er høyere konfigurasjon, kan skrive ut MAX størrelse 63 cm, hvis du har mye budsjett, kan du velge denne.

Inspeksjon av maskinkvalitet

A1
Hver maskin er testet minst 30 ganger for kvalitet, og før sending vil det kvalitetstestede diagrammet, bilder og videoer bli gitt for deg.

One-stop løsning

Vi tilbyr også DTF-skrivermatchende forbruksvarer du kan kjøpe, som hoder, blekk, film og pulver. Og du trenger ikke hvordan du sender, vi har pålitelige fraktselskaper, de sender varer til døren eller havnen din.

Hangzhou Aily Import & Export Co., Ltd
er en produksjon av one-stop utskriftsapplikasjoner i Kina i mer enn 10 år, vi kan levere forskjellige skrivere, som uv-skrivere, DTF- og DTG-skrivere, Eco-løsemiddelskrivere, sublimeringsskrivere, skriverhoder, blekk og annet tilbehør. Eventuelle behov, det er bare å kontakte meg.


Innleggstid: Des-07-2022